Düzbağ Ortaokulu

Vizyon: Değişen dünyaya ayak uydurabilen, değişim ve gelişimin gerektirdiği bilgi ve beceriyle personelini ve öğrencisini donatabilen bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, hoşgörülü, erdemli, mutlu, okuduğu okula ve ülkesine bağlı gençler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.20
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz her yıl düzenli olarak okul sporları faaliyetlerine katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz her yıl düzenli TÜBİTAK´a proje başvurusu yapmaktadır.

Telefon - 03443532012 Okul Müdürü0534 322 03 17

WEB - https://duzbagortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HELETE CUMHURİYET MAH. ATATÜRK (CUMHURİYET) MEY. DÜZBAĞ CUMHURIYET ILKOKULU NO: 6 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Helete Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Çağlayancerit/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım il merkezinde Kahramanmaraş şehirler arası otobüs terminalinden kasabamıza saat 11:00 ile 16:00 arası saatte bir dolmuş kalkmaktadır. kasabamızdan il merkezine 06:00 ile 10:00 arası saatte bir dolmuş kalkmaktadır. İlçe Merkezine kasabamızdan 08:00 da 1 dolmuş gitmekte ve saat 11:30 da tekrar dönmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 km ilçe merkezine 22 km